domingo, 31 de mayo de 2015

MARIANO BUENO a FESTA ECO TGN


Dissabte 20 de juny 
a les 17,00h. 
Aportació: 3€
a L'Antiga Audiència

Mariano Bueno vindrà a donar-nos una xerrada magistral.





Mariano Bueno és pioner i gran divulgador com a expert de l'Agricultura Ecològica, la Geobiologia, la Bioconstrucció i les alternatives de vida mes saludables al nostre país ia Amèrica Llatina. La seva trajectòria personal i professional li ha permès abastar àrees tan multidisciplinars com l'Agricultura, l'Ecologia, la Biologia, la Física, l'Arquitectura, la Psicologia, l'Alimentació Sana o la Salut Natural.



El seu nom es va donar a conèixer al gran públic a través dels seus populars llibres "Vivir en Casa Sana" i "El gran libro de la casa sana" publicats per primera vegada en 1988 i 1992, obres ja clàssiques que amb més de 10 edicions i segueixen sent els llibres de referència de la Geobiologia al nostre país. A partir de "Vivir en casa sana" li seguirien una dotzena més de llibres, entre els quals destaca la publicació el 1999 va veure la llum, la seva obra més extensa i popular: "El huerto Familiar Ecológico", amb més de 70.000 exemplars venuts, és el llibre de capçalera dels que s'animen a practicar l'agricultura ecològica ia cultivar aliments saludables amb les seves pròpies mans.


La seva intensa tasca investigadora, divulgadora i docent és molt activa. A més dels múltiples cursos teoricopràctics que imparteix per tot el territori espanyol ia diversos països de Llatinoamèrica, realitza prospeccions geobiològiques d'habitatges, assessora a arquitectes i particulars en temes de ecobioconstrucción i col·labora habitualment amb revistes de salut natural o agricultura ecològica, sent també freqüents les seves intervencions en programes de ràdio o televisió i la seva participació com a ponent en seminaris o congressos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario